Turnkey renovaties

Turnkey

Is uw woning niet goed verkoopbaar omdat deze bijvoorbeeld verouderd is (door een gedateerde keuken en badkamer)? Extra Wonen is gespecialiseerd in het turnkey aanbieden van uw woning.

Met turnkey voeg je waarde toe en vergroot hiermee de verkoopkansen. Wij geven een waarde af voor uw woning in de huidige staat en stellen een turnkeyplan op met daarin de totale kosten van de verbouwing.

Voor de kandidaat-koper is turnkey aantrekkelijk omdat hij een woning krijgt die weer voldoet aan de huidige standaarden. Hij weet precies wat het kost om de woning naar zijn smaak te creëren, hoe lang het duurt en hij kan eventueel de verbouwingskosten meenemen in zijn financiering. Een win-winsituatie voor beide partijen dus.

Verbouwen/renovaties

Extra Wonen is u ook graag van dienst als u niet uw totale woning wilt verbouwen maar slechts een kleine klus wilt aanpakken, bijvoorbeeld een muurtje eruit breken, stuken of schilderen.

We hebben goede banden met diverse aannemers binnen ons netwerk, daarmee kunnen we de renovaties scherp aanbieden en ook begeleiden. Wij blijven het aanspreekpunt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het hele verbouwingsproces.

Contact

Wilt u meer informatie over het Turnkey aanbieden van uw woning of voor een kleine verbouwing.  Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.